Wenst u een zwembad, volledig op maat gemaakt?

Contacteer ons

Een vakantiegevoel in eigen tuin creëren? Het kan.

Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis realiseren wij uw droomzwembad op maat én binnen uw budget. Indien u reeds over een zwembad beschikt dat aan een opfrisbeurt toe is, kan u bij ons terecht. Wij verbouwen en renoveren uw zwembad rekening houdend met een optimale service en kwaliteit.

Tot slot bieden wij ook een totaalafwerking aan om uw vakantiegevoel compleet te maken. Deze totaalafwerking omvat niet enkel de boordstenen of afwerking aan het zwembad zelf, ook voor een op maat gemaakt poolhouse kan u bij ons terecht.

Hoe we werken:

Wanneer u beslist om een offerte aan te vragen bij ons, garanderen wij u een snel antwoord.

Wij komen vrijblijvend langs

Wij komen langs op een door u uitgekozen tijdstip. We geven u de deskundige uitleg die u verdient. U kan op elke moment uw vragen stellen.

De offerte

Een paar dagen later kan u van ons een duidelijke offerte verwachten.

De uitvoering

Als u beslist om met ons in zee te gaan, dan bespreken wij graag samen met u de tijdspanne waarbinnen het project zal worden gerealiseerd.

Onze service

Zowel voor-, tijdens – als na de uitvoering van uw project kan u steeds bij ons terecht met al uw vragen of opmerkingen.

MATERIALEN ZWEMBADEN

Naast een optimale voor- en na service, opteren wij er ook voor om u van dienst te zijn met de beste materialen waarbij kwaliteit garant staat. Onze zwembaden worden vervaardigd uit gewapend beton met daarenboven een liner van 2 mm dikte. Bovendien bieden wij op deze liner een garantie van 20 jaar aan.

services-tabs-139154408